Четирима души са задържани при акция  на видинската полиция в

...
Четирима души са задържани при акция  на видинската полиция в
Коментари Харесай

Четирима в ареста при специализирана операция във видинско

Четирима души са арестувани при акция  на видинската полиция в крайдунавския град и неселени места от региона извършена през вчерашния ден, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Операцията е за противопоставяне на стандартната престъпност, гарантиране на добър публичен ред, обезпечаване на полицейско наличие в дребни обитаеми места и възстановяване на ситуацията по пътната сигурност.

При претършуване в апартамент във Видин, населяван от двама мъже – на 22 и 27 години,  в жилището униформаните разкрили бяло прахообразно вещество,  реагирало на амфетамин при полевия наркотест, и канабис. Разследването по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане. 

При инспекции на пет частни адреса – във Видин и в с. Арчар, униформените открили дърва без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им генезис.

На стопаните съставили актове по Закона за горите. По случаите са заведени пет преписки по Наказателния кодекс. В хода на интервенцията е било открито лице – оповестено за общодържавно търсене.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР